Trabzonspor'da kombine hedefi güncellendi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
42d21d2f7f3cf3ac76094f7d799228a00363a74f930b233f72be38b3890baf24.webp

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, mevcut kombine satışlarının 24 bin seviyesine ulaştığını duyurdu. Yönetim, yoğun ilgi nedeniyle satış hedefini 27 bine çıkarma kararı aldı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün kombine satış verileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarların gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, mevcut satış rakamlarının 24 bin seviyesine ulaştığını belirtti. Şampiyonluk sezonundaki 14 bin 500'lük rakamı geride bıraktıklarını vurgulayan başkan, yeni hedeflerini 27 bin olarak güncellediklerini ifade etti.

Doğan ayrıca taraftarların kulüp üzerindeki etkisine değinerek, Mohamed Salah transferi sürecinde taraftar desteğinin kritik bir rol oynadığını kaydetti. Yönetim, taraftarların bu ilgisiyle birlikte yeni hedeflere kısa sürede ulaşılacağına inanıyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trabzonspor kalecisi Andre Onana'nın trafik kazası geçirdiği açıklandı. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-mavili ekip, teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün transfer stratejisine dair önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, santrfor transferine odaklandıklarını ve üç oyuncuyla yolların ayrılacağını duyurdu.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?