- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 16,001
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Balıkesir'de güvenlik güçlerinin uygulama noktalarını WhatsApp üzerinden paylaşan 7 şüpheli gözaltına alındı. Söz konusu paylaşımların suçluların kaçmasına olanak sağladığı tespit edildi.
Balıkesir'in Manyas ilçesinde emniyet ekipleri, güvenlik güçlerinin denetim noktalarını ifşa eden bir gruba yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 250 kişinin yer aldığı bir WhatsApp grubunda, polis ve jandarmanın uygulama noktalarına dair bilgilerin paylaşıldığı tespit edildi. Bu paylaşımların, suç unsuru taşıyan kişilerin ve eksik belgeli araçların denetimlerden kaçmasına neden olduğu belirlendi.
Yürütülen operasyon kapsamında, grup yöneticileri ve bilgi paylaşımında bulunan toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri devam eden zanlıların, adli süreç için Manyas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği bildirildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Balıkesir'de trafik uygulama noktalarını paylaşan 7 zanlı yakalandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Günlük iş akışlarında tabletlerin laptop yerine kullanılıp kullanılamayacağı, cihazın teknik kapasitesi ve yazılım uyumluluğuna bağlıdır. Kullanıcıların, satın alma öncesinde ihtiyaç duydukları özel yazılımların Android sürümlerini kontrol etmeleri önerilmektedir.
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 3. haftasında görev alacak hakemleri açıkladı. Haftanın kritik karşılaşmalarını yönetecek isimler belirlendi.