Neler yeni

Trakya Üniversitesi Anaokulunda Yeni Dönem Hazırlıkları

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
f2c8e06856fba914fa79fe2b9d78049534d94191c964fdb79b68373fea847a8a.webp

Trakya Üniversitesi Zeynep-Mustafa Taş Uygulama Anaokulu'nda velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni eğitim yılına dair takvim ve program detayları paylaşıldı.

Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi Zeynep-Mustafa Taş Uygulama Anaokulu, yeni eğitim dönemi öncesinde velileri bir araya getirdi. Düzenlenen bilgilendirme toplantısında okulun eğitim programı, akademik takvimi ve genel işleyişi hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Toplantıda paylaşılan bilgilere göre, minik öğrenciler için oryantasyon süreci 3-4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2026-2027 eğitim öğretim yılı faaliyetlerinin ise 7 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlaması planlanıyor. Veliler, okul uygulamaları ve süreçler hakkında merak ettikleri konuları yetkililere sorma fırsatı buldu.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Trakya Üniversitesinde anaokulu velilerine yeni dönem bilgilendirmesi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin yakaladığı İran uyruklu bir dilencinin üzerinden 60 bin lira nakit para ele geçirildi. İdari para cezası uygulanan şahıs sınır dışı edildi.

Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ve Almanya karşı karşıya geliyor. Mücadele 3 Eylül'de İstanbul'da oynanacak.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?