TRT, bu yıl üç farklı kategoride ödül kazandı. "Şule Senin Hikayen" dizisi, TRT Kürdi ve Fatih Çimen de ödül aldı.
11. Anadolu Medya Ödülleri töreninde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terörsüz Türkiye sürecinin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini vurguladı ve provokasyonlara karşı uyardı. Tören, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti ve İletişim Başkanı Burhanettin Duran da hazır bulundu.
TRT, bu yıl üç ayrı dalda ödül alarak dikkat çekti. "Şule Senin Hikayen" adlı dizi, yılın platform dizisi ödülünü kazandı ve TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından Cevdet Yılmaz'dan alındı. Ayrıca TRT Kürdi, yılın televizyon kanalı seçildi. Haber spikeri Fatih Çimen ise yılın haber spikeri ödülüne layık görüldü.
Ödül sahipleri, medya, siyaset ve toplumun ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmesinin önemine değindi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim yılına dair çalışma takvimini yayımladı. Yeni dönemde ders zili 14 Eylül'de çalarken, eğitim yılı Haziran 2027'de sona erecek.
Dumlupınar Caddesi'nde kontrolünü kaybeden halı yüklü tır dereye düştü. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken araçtaki yükler başka araçlara taşındı.