Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
TRT Akademi, Kazakistanlı medya çalışanlarına yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenledi. Programda dijital yayıncılık ve yapay zeka teknolojileri üzerine odaklanıldı.
TRT Akademi, 17-21 Ağustos 2026 tarihleri arasında Kazakistan'dan gelen medya profesyonellerine ev sahipliği yaptı. Ankara'da gerçekleştirilen eğitimlerde dijital habercilik, sosyal medya yönetimi ve yapay zeka uygulamaları gibi güncel yayıncılık konuları detaylı bir şekilde ele alındı.
Eğitim programı kapsamında katılımcılar, TRT Haber stüdyolarını yakından inceleme fırsatı buldu ve yayıncılık müzesini ziyaret ederek kurumun tarihsel birikimi hakkında bilgi edindi. TRT Akademi, bugüne kadar 122 ülke ve 3 özerk bölgeden 30 bini aşkın kişiye eğitim vererek uluslararası medya iş birliğine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Kazakistanlı medya profesyonelleri TRT Akademi eğitiminde buluştu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
CEV Trendyol 2026 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda namağlup ilerleyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, grup etabındaki son maçında Polonya ile karşılaşıyor. İstanbul'da oynanacak kritik mücadele TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.
Edirne'de bir vatandaş, satın aldığı Kazı Kazan kartıyla büyük ikramiyenin sahibi oldu. Şehrin merkezindeki bayide yaşanan bu gelişme, şans oyunlarına olan ilgiyi artırdı.