Neler yeni

TRT Akademi'den Profesyonel Stüdyo Kameramanlığı Eğitimi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
75f0fb23051f38807ac8e80fc71de72bc989ad87cf4a2fe633dd1a3d888ab524.webp

TRT Akademi, çok kameralı program çekimleri üzerine kapsamlı bir eğitim programı başlatıyor. Başkameraman Savaş Ferhat tarafından verilecek eğitim, teorik ve uygulamalı sınavlarla tamamlanacak.

TRT Akademi, televizyon yayıncılığına ilgi duyanlar için yeni bir stüdyo kameramanlığı eğitim programı düzenliyor. Toplam 38 saat sürecek olan bu eğitim, çok kameralı program çekim teknikleri, kamera kullanımı ve reji sistemleri gibi kritik konuları kapsıyor. Katılımcılar, sektörün deneyimli isimlerinden biri olan ve 1986 yılından bu yana TRT bünyesinde görev yapan Başkameraman Savaş Ferhat'ın tecrübelerinden faydalanma imkanı bulacak.

Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, TRT onaylı sertifika almaya hak kazanacak. Programın değerlendirme süreci ise iki aşamalı olarak planlandı. Teorik sınavın 4 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilirken, uygulama sınavı ise 7 Eylül 2026 tarihinde yapılacak. Yayıncılık dünyasına adım atmak isteyenler için önemli bir fırsat sunan bu eğitim, profesyonel standartlarda teknik bilgi edinmeyi hedefliyor.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günü değer kaybıyla kapattı. Yatırımcılar Orta Doğu'daki gelişmeleri yakından izledi.

Türk Kızılay, Gazze'de uzuv kaybı yaşayan bireyler için Protez-Ortez Destek projesini başlattı. Proje kapsamında ilk protez uygulaması 24 yaşındaki Udey Abu Verde'ye yapıldı.

Özgür Özel'in Yeni Parti'yi kurmasıyla CHP içinde başlayan ayrışma süreci, disiplin soruşturmaları ve kurultay hazırlıklarıyla derinleşiyor. Parti yönetimi ihraç süreçlerini değerlendirirken, muhalif kanat ise genel başkan adaylığı için çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?