TRT Akademi, Sırbistan'daki Sancak TV çalışanlarına yönelik kapsamlı bir dijital medya eğitimi düzenledi. Program kapsamında yayıncılık deneyimleri uluslararası medya mensuplarıyla paylaşıldı.
TRT Akademi, uluslararası yayıncılık tecrübesini aktarmak amacıyla Sırbistan'da önemli bir eğitim programına imza attı. Sancak TV bünyesinde görev yapan medya çalışanlarına verilen eğitimde, dijital yayıncılığın güncel uygulamaları ve sosyal medya platformlarının içerik üretim süreçlerinde etkin kullanımı detaylıca ele alındı.
TRT, yurt dışına yönelik düzenlediği bu tür programlarla yeni medya, televizyon ve radyo gibi alanlardaki birikimini dünya genelindeki medya mensuplarıyla buluşturuyor. Kurum, bugüne kadar 122 ülke ve 3 özerk bölgede gerçekleştirdiği eğitim çalışmalarıyla yayıncılık alanındaki bilgi birikimini farklı coğrafyalara taşımaya devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
TRT Akademi'den Sırbistan Sancak TV medya çalışanlarına dijital medya eğitimi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, son anketlerde AK Parti'nin CHP'nin önünde yer aldığını açıkladı. Özdemir, İstanbulluların belediye hizmetlerinden memnun olmadığını savundu.
Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Galatasaray, sahasında Çorum FK'yı ağırlıyor. RAMS Park'ta oynanacak mücadelenin yayın bilgileri ve başlama saati belli oldu.