Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
TRT, Filistinli medya mensuplarına yönelik kapsamlı bir eğitim programı başlattı. 15 katılımcı, yayıncılık ve yapay zeka teknolojileri üzerine teorik ve uygulamalı eğitim alacak.
TRT Genel Müdürlüğü, Filistinli medya mensuplarının mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla özel bir eğitim programı düzenliyor. Filistin Medya Yönetimi ve Muhabirlik Eğitim Programı kapsamında, 15 katılımcı kurumun yayıncılık alanındaki tecrübelerinden faydalanma imkânı bulacak.
İki ayrı grup halinde gerçekleştirilecek olan eğitimlerde, muhabirlik ve yapımcılığın temel disiplinleri ele alınacak. Programın içeriğinde belgesel yönetmenliği, yapım süreçleri ve kurgu teknikleri gibi kritik başlıklar yer alıyor. Ayrıca katılımcılar, post prodüksiyon aşamalarında yapay zekânın sunduğu güncel imkânları ve teknolojik uygulamaları yakından inceleme fırsatı yakalayacak. Teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı çalışmalarla desteklenen bu program, medya profesyonellerinin yetkinliklerini artırmayı hedefliyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Japonya'nın Shin-Kanuma İstasyonu'nda ray kenarında temizlik yapan dört işçi, ekspres trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olayla ilgili başlatılan incelemeler sürüyor.
KADEM, toplumsal güzellik standartlarını eleştirel bir bakış açısıyla incelemek amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya başvurular 12 Eylül tarihine kadar devam edecek.
Şile otoyolunda geçirdiği motosiklet kazası sonucu yaşamını yitiren Ceyda Yakova, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın vefatı, yakınlarını ve sosyal medyadaki takipçilerini yasa boğdu.