Neler yeni

Trump'tan Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na Destek

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
347055857b21e8848f8185b56ae089822e60455240790fb6b34dbf1ec41f7f71.webp

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan savunma anlaşmasını memnuniyetle karşıladı. Trump, atılan bu adımı cesur ve önemli olarak nitelendirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan Mekke Ortak Savunma Anlaşması hakkında değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Trump, bu girişimi büyük ve cesur bir adım olarak tanımladı.

Anlaşmanın önemine vurgu yapan ABD Başkanı, sürece dahil olan üç ülkenin liderlerini tebrik etti. Bölgesel güvenlik açısından kritik bir gelişme olarak görülen bu iş birliği, uluslararası arenada dikkat çeken bir adım olarak değerlendiriliyor.

2 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Trump'tan Türkiye'nin imzaladığı Mekke Anlaşması'na ilişkin çarpıcı açıklama: Memnuniyet duyuyorum

Trump: Mekke Ortak Savunma Anlaşması'ndan memnuniyet duyuyorum

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına düzenlediği İHA saldırılarında can kayıpları ve yaralanmalar yaşandı. Bölgedeki toplam can kaybı sayısı 73 binin üzerine çıktı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?