Trump'tan Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na destek

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
f50c73d46accf4d485b34d3ddd3be7b43eef7ec0288f9ac9a6ca9f3d564fd155.webp

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında imzalanan Mekke Ortak Savunma Anlaşması'nı değerlendirdi. Trump, söz konusu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan'ın katılımıyla hayata geçirilen Mekke Ortak Savunma Anlaşması hakkında açıklamalarda bulundu. Trump, üç ülkenin bu savunma mutabakatını imzalamış olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bölgesel güvenlik ve iş birliği açısından kritik bir adım olarak değerlendirilen bu anlaşma, tarafların savunma alanındaki ortak stratejilerini güçlendirmeyi hedefliyor. ABD yönetiminin bu gelişmeye yönelik olumlu yaklaşımı, uluslararası kamuoyunda dikkat çeken bir gelişme olarak kaydedildi. Anlaşmanın detaylarına ilişkin süreç, ilgili ülkelerin diplomatik kanalları üzerinden yürütülmeye devam ediyor.

2 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Trump, Mekke Ortak Savunma Anlaşması’nın imzalanmasından büyük memnuniyet duyduğunu açıkladı

Trump'tan Türkiye'nin imzaladığı Mekke Anlaşması'na ilişkin açıklama: Memnuniyet duyuyorum

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Eyüpspor'u mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Vincenzo Italiano, galibiyeti ve yeni transfer Dusan Vlahovic'in durumunu değerlendirdi. İtalyan çalıştırıcı, takımın performansından memnun olduğunu ifade etti.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?