Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel hazırlanan tanıtım klibi öğrencilerin erişimine açıldı. Video, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden izlenebiliyor.
Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları kapsamında özel bir tanıtım filmi hazırladı. Söz konusu video çalışması, öğrencilerin ve öğretmenlerin eğitim materyallerine ulaştığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemine eklendi.
Bakanlık tarafından hazırlanan bu görsel içerik, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin faaliyetlerini ve bayramın anlamını öğrencilere aktarmayı hedefliyor. EBA kullanıcıları, sisteme giriş yaparak ilgili tanıtım klibini görüntüleyebiliyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Milli Savunma Bakanlığınca hazırlanan TSK tanıtım klibi EBA'da yayımlandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kahramanmaraş'ta gerçekleşen okul saldırısıyla ilgili davada mahkeme yeni bir tutuklama kararı aldı. Sanıklar hakkında ağır hapis cezaları talep ediliyor.
5 Eylül Cumartesi günü hem Türkiye'de hem de Avrupa liglerinde çok sayıda önemli futbol karşılaşması futbolseverlerle buluşuyor. Günün öne çıkan mücadelesi ise Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi olacak.