Neler yeni

TÜGVA Yaz Okulu'nda kapanış heyecanı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
f1db3f0865aea2c7e333743e9039df6dff1ba9aa060d0fde747c007c355df838.webp

TÜGVA ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen 6 haftalık yaz okulu programı, Sultangazi'de gerçekleştirilen törenle sona erdi. Öğrencilere sertifikalarının verildiği etkinlikte, gençlerin milli ve manevi değerlerle buluşturulması hedeflendi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında yürütülen yaz okulu programı, Sultangazi'de düzenlenen kapanış töreniyle tamamlandı. Altı hafta boyunca devam eden eğitim faaliyetlerinin ardından gerçekleştirilen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Törene katılan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, kursu başarıyla bitiren öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Dursun, vakfın gençlere yönelik çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Yaz okullarının çocukların tatil dönemlerini verimli geçirmelerine katkı sağladığını belirten Dursun, ahlaklı nesiller yetiştirme misyonunun 39 ilçede başarıyla uygulandığını ifade etti.

TÜGVA'nın yaz okullarına gösterilen yoğun ilginin memnuniyet verici olduğunu dile getiren yetkililer, eğlence ve maneviyatı birleştiren bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini açıkladı. Program, sertifika töreninin ardından öğrencilerin ve protokol üyelerinin sohbetiyle sona erdi. Yaz boyunca düzenlenen spor ve eğitim faaliyetleri, gençlerin sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçladı.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'e çıkmaya hak kazanan takımların heyetlerini kabul etti. Görüşmede spor dünyasının önemli isimleri de yer aldı.

Kütahya'da uzun süredir çöp biriktirilen bir evde yaşayan kadın sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi. Belediye ekipleri evdeki atıkları temizlemek için çalışma başlattı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?