Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, otuz yıllık tecrübesini yeni nesil bir dijital platform üzerinden kullanıcılarla buluşturdu. Eğitim süreçlerini dijital çağa uyarlayan vakıf, hizmetlerini genişletmeyi hedefliyor.
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), eğitim alanındaki otuz yıllık birikimini dijital dünyaya aktardı. Vakıf, günümüzün teknolojik ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiği yeni platformunu kullanıcıların erişimine açtı.
Dijital çağın gerekliliklerine göre yeniden tasarlanan bu sistem, vakfın eğitim vizyonunu daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor. Kullanıcılar, TÜRGEV'in sunduğu eğitim içeriklerine ve hizmetlere bu yeni dijital arayüz üzerinden kolaylıkla ulaşabilecek.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İnşaat sektöründeki maliyet endeksleri yıllık bazda önemli bir yükseliş kaydetti. Malzeme fiyatlarındaki artış sürerken işçilik endeksinde aylık bazda düşüş gözlendi.
Sarı-lacivertli ekip, Avusturya deplasmanı için kamp kadrosunu resmi siteden duyurdu. Ederson ve Musaba sağlık sorunları nedeniyle gruba dahil edilmedi.
Cep telefonu ithalatında uygulanan gözetim kıymeti 250 dolara yükseltilerek yürürlüğe girdi. Düzenleme ticari ithalatı kapsarken, yolcu beraberinde getirilen cihazları ve IMEI kayıt ücretlerini etkilemiyor.