Neler yeni

Türk Hava Kuvvetleri'nden Karadeniz'de eğitim uçuşu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
33eff6ede4ff2d0dd618d6775832913447f765d8de4b4f325cf32aa32dbcd3b6.webp

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı jetlerin Karadeniz semalarında eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı. Uçuşa dair görüntüler bakanlığın resmi hesaplarından paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçakların Karadeniz üzerinde eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini duyurdu. 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesinden havalanan uçakların katıldığı faaliyet, bölgedeki askeri hareketliliğin bir parçası olarak kayıtlara geçti.

Bakanlık, eğitim uçuşuna ait görüntüleri sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Paylaşımda, Gök Vatan vurgusu yapılarak Türk Hava Kuvvetleri'nin caydırıcı gücüne ve görev başındaki kararlılığına dikkat çekildi. Söz konusu görüntüler, hava unsurlarının bölgedeki faaliyetlerini gözler önüne serdi.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

28 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleşecek parçalı Kanlı Ay tutulması, Türkiye'nin batı bölgelerinden gözlemlenebilecek. Gök olayı, astrolojik açıdan Balık-Başak aksında önemli değişimleri beraberinde getirecek.

ABD Başkanı Trump'ın yakın çalışma ekibinde yer alan Natalie Harp, sağlık geçmişi ve Beyaz Saray'daki görevlendirme süreciyle dikkat çekiyor. Harp'ın güvenlik taraması süreçleri ve sosyal medya paylaşımları kamuoyunda tartışmalara yol açıyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Tatlıoğlu milli uçak gemisi için tarih verirken, ASELSAN Genel Müdürü Akyol yeni savunma sistemlerini değerlendirdi. Yetkililer Türkiye'nin denizlerdeki teknolojik gücüne vurgu yaptı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?