Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı jetlerin Karadeniz semalarında eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı. Uçuşa dair görüntüler bakanlığın resmi hesaplarından paylaşıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçakların Karadeniz üzerinde eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini duyurdu. 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesinden havalanan uçakların katıldığı faaliyet, bölgedeki askeri hareketliliğin bir parçası olarak kayıtlara geçti.
Bakanlık, eğitim uçuşuna ait görüntüleri sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Paylaşımda, Gök Vatan vurgusu yapılarak Türk Hava Kuvvetleri'nin caydırıcı gücüne ve görev başındaki kararlılığına dikkat çekildi. Söz konusu görüntüler, hava unsurlarının bölgedeki faaliyetlerini gözler önüne serdi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Kastamonu Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uçurtma Şenliği, tarihi yıl dönümleri vesilesiyle yoğun katılımla gerçekleştirildi. Uzunyazı mevkisinde bir araya gelen vatandaşlar, el yapımı ve geleneksel uçurtmalarla keyifli anlar yaşadı.
Türkiye genelinde sıcaklıklar önümüzdeki beş gün boyunca yükselmeye devam edecek. Uzmanlar, yüksek nem ve aşırı sıcaklar nedeniyle özellikle risk grubundaki vatandaşları dikkatli olmaya çağırıyor.
Göztepe'nin genç orta saha oyuncusu Anthony Dennis, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira Club ile anlaştı. İzmir temsilcisi, oyuncusuna kariyerinde başarılar dileyerek veda etti.