Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türkiye Diyanet Vakfı, 2025-2026 eğitim döneminde 8 binden fazla öğrenciye burs imkanı sağladı. Vakıf, uluslararası programları ve yurt hizmetleriyle eğitime katkı sunmaya devam ediyor.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), 2025-2026 eğitim yılında 8 bin 65 öğrenciye burs desteği vererek eğitime olan katkısını sürdürdü. Vakfın burs programlarından mezun olan toplam öğrenci sayısı ise 17 bin 64'e ulaştı.
Uluslararası burs programları aracılığıyla 114 farklı ülkeden öğrenci Türkiye'de eğitim alıyor. Ayrıca Filistin Destek Projeleri kapsamında 49 ilde 535 öğrenciye burs sağlanıyor. Vakıf, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 30 ilde 48 yurt ve 22 ilde 118 öğrenci evi ile hizmet vermeye devam ediyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
TDV'den eğitim şemsiyesi: 8 bin öğrenciye burs, 17 bin mezun
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sermaye Piyasası Kurulu, çeşitli şirketlerin ihraç ve sermaye artırımı başvurularını karara bağladı. Kurul ayrıca piyasa denetimleri kapsamında idari para cezası uygulanmasına hükmetti.
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile vergi ve SGK borcu olan esnaflara kredi imkanı sağlandı. Yeni düzenleme kapsamında borç ödemeleri kredi tutarından mahsup edilebilecek.