Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gürcistan ile düzenlenen ortak operasyonda 22 kişinin yakalandığını duyurdu. Ayrıca okullarda güvenliği artırmak için yeni personel alımı yapılacağı açıklandı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gürcistan ile gerçekleştirilen ortak güvenlik operasyonu kapsamında kırmızı bültenle aranan 22 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyon sonucunda gözaltına alınan kişilerden 11'i Türkiye'ye iade edilirken, diğer 11 kişi Gürcistan'da işledikleri suçlar nedeniyle cezaevine gönderildi.
Bakanlık, eğitim kurumlarında güvenliği güçlendirmek amacıyla yedi farklı bakanlığın katılımıyla yeni bir protokol hazırlığına başladı. Bu kapsamda okul bahçelerinde görevlendirilmek üzere toplam 31 bin güvenlik personelinin istihdam edileceği bildirildi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
SON DAKİKA! Bakan Çiftçi ortak operasyonu açıkladı! Kırmızı bültenle aranan 22 suçlu Gürcistan'da yakalandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Adana'da bir eve girmeye çalışan iki kadın, mahalleli tarafından suçüstü yakalandı. Üzerlerinden maymuncuk çıkan ve çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler tutuklandı.
Milli Eğitim Bakanlığı, okula yeni başlayan öğrenciler ve aileleri için kapsamlı bir uyum programı hazırladı. Eğitim yılı boyunca sürecek çalışmalarla okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.