Türkiye'de çevrim içi eğitime ilgi arttı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
959869417226fe00f740e243d1e181196753744400b04e5093710d3950d77698.webp

Türkiye'de internet üzerinden eğitim alan bireylerin oranı yıllar içinde önemli bir artış gösterdi. 2017'de tek haneli olan bu oran günümüzde yaklaşık dörtte bire yaklaştı.

Türkiye genelinde dijital platformlar üzerinden eğitim alma alışkanlıkları büyük bir değişim geçirdi. Yapılan güncel değerlendirmelere göre, 2017 yılında yüzde 6,5 seviyesinde seyreden çevrim içi eğitim katılım oranı, kaydedilen yükselişle birlikte yüzde 22,9 seviyesine ulaştı.

Bu veriler, internetin eğitim süreçlerine entegrasyonunun toplum genelinde yaygınlaştığını ortaya koyuyor. İstatistikler, Türkiye'de yaklaşık her dört kişiden birinin internet üzerinden eğitim hizmetlerinden faydalandığını gösteriyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Türkiye'de yaklaşık her 4 kişiden biri internet üzerinden eğitim aldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

UEFA Süper Kupa mücadelesinde PSG ile Aston Villa, Avusturya'nın Salzburg kentinde karşı karşıya geliyor. Yarın TSİ 22.00'de başlayacak olan kritik karşılaşmayı Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan yönetecek.

Sakarya Gaz Sahası'nda görev yapacak Osman Gazi yüzer üretim platformunun hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Platformun devreye girmesiyle 8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?