Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türkiye, temmuz ayında güneş enerjisinden elde ettiği elektrikle aylık bazda tarihi bir rekora imza attı. Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan sağlanan toplam üretim de en yüksek seviyeye ulaştı.
Türkiye, enerji sektöründe yenilenebilir kaynaklara dayalı önemli bir başarıya imza attı. Temmuz ayında güneş enerjisi santrallerinden 5,37 milyar kilovatsaat elektrik üretilerek aylık bazda tüm zamanların rekoru kırıldı. 19 Temmuz tarihinde ise günlük üretim 189 bin 680 megavatsaat ile zirveye ulaştı.
Temmuz ayında ülkenin toplam elektrik üretimi 34,6 milyar kilovatsaat olarak kaydedildi. Bu üretimin 24,75 milyar kilovatsaatlik kısmı yerli kaynaklardan karşılanarak aylık bazda rekor seviyeye ulaşıldı. Ayrıca 30 Temmuz'da rüzgar enerjisi üretimi 265 bin 512 megavatsaat ile günlük rekorunu tazeledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yerli ve yenilenebilir enerji dönüşümünün kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.
2 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Teknosa, Intel Gamer Days etkinliğini bu yıl beşinci kez teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Kampanya kapsamında oyun hediyeleri ve çekiliş fırsatları sunuluyor.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, çalışanlarının hizmet kalitesini artırmak amacıyla 'Sen Varsan ISG' eğitim programını başlattı. Program kapsamında özel gereksinimli yolcular için yeni bir farkındalık uygulaması da devreye alındı.
Rockstar Games, merakla beklenen GTA VI oyununun uzun soluklu önizleme videosunu Netflix platformunda izleyiciyle buluşturdu. Sinematik kurgusuyla dikkat çeken yapım, oyun ve film dünyası arasındaki sınırları daha da belirsizleştiriyor.