Türkiye'den Lübnan'a tıbbi yardım sevkiyatı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
d7dc89fa42c972ed432d60188bdff77730fa485363f441a088f1b4465a120686.webp

Sağlık Bakanlığı, Lübnan'daki insani krize destek olmak amacıyla 15,6 tonluk tıbbi malzeme gönderdi. Mersin'den yola çıkan yardımlar bölgedeki sağlık hizmetlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Türkiye, Lübnan'da yaşanan insani krizin etkilerini hafifletmek amacıyla harekete geçti. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bölgedeki sağlık hizmetlerini desteklemek için hazırlanan 15,6 tonluk tıbbi yardım ve ilaç malzemesinin Mersin Limanı'ndan yola çıkarıldığını açıkladı.

Bakan Memişoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye'nin her zaman mazlumların yanında olduğunu vurguladı. "Türk beklenendir" ifadesini kullanan Memişoğlu, kardeş Lübnan halkına destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Mersin'den hareket eden yardım gemisi, bölgedeki sağlık altyapısının güçlendirilmesine katkı sunacak. Türkiye, ihtiyaç sahibi bölgelere yönelik insani yardımlarını kararlılıkla sürdürüyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe, Chelsea forması giyen Jamie Gittens ile ilgilendikleri yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti. Kulüp, taraftarlarını resmi açıklamalar dışındaki asılsız haberlere itibar etmemeleri konusunda uyardı.

Muğla, İzmir ve Manisa'da eş zamanlı olarak başlayan yangınlara ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Marmaris, Karşıyaka ve Akhisar'daki yangınları kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

2015 yapımı Hızlı ve Öfkeli 7, aksiyon dolu hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Film, Dominic Toretto ve ekibinin tehlikeli bir yazılımı ele geçirme mücadelesini konu alıyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?