Neler yeni

Türkiye'den Lübnan'a tıbbi yardım sevkiyatı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
6298708fddcd095b244b5bfb55fd3cbbd05eb61927801568383ac078ab96b336.webp

Sağlık Bakanlığı, Lübnan'daki insani krizin etkilerini hafifletmek amacıyla tıbbi yardım gönderdi. Mersin'den yola çıkan sevkiyat 15,6 ton ilaç ve tıbbi malzemeyi kapsıyor.

Sağlık Bakanlığı, Lübnan'da yaşanan insani krizin sağlık hizmetleri üzerindeki etkilerini azaltmak için harekete geçti. Bakan Kemal Memişoğlu, bölgeye ulaştırılmak üzere hazırlanan 15,6 tonluk tıbbi yardım ve ilaç malzemesinin Mersin'den yola çıkarıldığını duyurdu.

Türkiye'nin bölgedeki sağlık altyapısına destek olmayı amaçlayan bu sevkiyat, acil ihtiyaç duyulan tıbbi ekipmanları içeriyor. Bakanlık yetkilileri, yardımların kriz bölgesindeki sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlamasını hedefliyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Sağlık Bakanlığı Lübnan'a 15,6 tonluk tıbbi yardım ve ilaç gönderdi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

MasterChef Türkiye'de yedeklerden ana kadroya geçecek isim henüz netleşmedi. Programda haftanın eleme adayları ise belli oldu.

Nottinghamshire'da yaşayan 61 yaşındaki Peter Murphy, bir örümcek ısırığı sonucu ciddi sağlık sorunları yaşadı. Murphy, geçirdiği dört operasyonla hayatta kalma mücadelesi verdi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?