- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,669
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Suudi Arabistan'daki havalimanlarına düzenlenen saldırıları kınayarak diyalog çağrısında bulundu. Türkiye'nin bölgedeki gerilimin diplomasiyle çözülmesini desteklediğini belirtti.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'ın güneyindeki Abha ve başkent Riyad'daki Kral Halid havalimanlarına gerçekleştirilen saldırıları sert bir dille kınadı. Sivillerin zarar görmesine neden olan bu eylemlerin bölgedeki barış ortamını bozduğunu ve gerilimi tırmandırdığını ifade etti.
Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bölgedeki çatışmaların önlenmesi için çaba gösterdiğini vurgulayan Duran, tüm ihtilafların diyalog ve diplomasi yoluyla çözülmesi gerektiğini belirtti. Suudi Arabistan ile dayanışma içinde olduklarını yineleyen Duran, saldırılarda hayatını kaybedenler için taziye, yaralılar için ise acil şifa dileklerini iletti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Burhanettin Duran'dan Husilere diyalog ve diplomasi çağrısı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Survivor yarışmacısı Asena Demirbağ, Dubai'den yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Aynı dönemde Hakan Hatipoğlu'nun eski yarışmacıların kazançlarına dair açıklamaları gündeme geldi.
Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği maçta gol atan Barış Alper Yılmaz, taraftarlarla kurduğu güçlü bağa dikkat çekti. Başarılı oyuncu, performans dalgalanmalarına rağmen taraftarları mutlu etmek istediğini ifade etti.