Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türkiye'de temmuz ayında elektrik üretimi verileri açıklandı. Güneş ve yerli kaynaklar enerji üretiminde yeni zirvelere ulaştı.
Türkiye'nin enerji sektöründe temmuz ayı verileri, üretimde önemli bir ivmelenmeye işaret etti. Ülke genelinde toplam elektrik üretimi 34,6 milyar kilovatsaat seviyesine ulaşırken, yerli kaynaklardan sağlanan üretim 24,75 milyar kilovatsaat ile tüm zamanların en yüksek düzeyini gördü.
Güneş enerjisi santralleri temmuz ayında 5,37 milyar kilovatsaat üretimle aylık bazda rekor kırdı. Ayrıca 19 Temmuz'da güneş, 30 Temmuz'da ise rüzgar enerjisi günlük üretim rekorlarını tazeledi. Toplam üretimin yüzde 26,2'si ise hidrolik kaynaklardan karşılanarak enerji arzında önemli bir paya sahip oldu.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Bayraktar açıkladı: Elektrik üretiminde çifte rekor!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Teknosa, Intel Gamer Days etkinliğini bu yıl beşinci kez teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Kampanya kapsamında oyun hediyeleri ve çekiliş fırsatları sunuluyor.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, çalışanlarının hizmet kalitesini artırmak amacıyla 'Sen Varsan ISG' eğitim programını başlattı. Program kapsamında özel gereksinimli yolcular için yeni bir farkındalık uygulaması da devreye alındı.