Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türkiye'nin yenilenebilir enerji alanındaki ilk meslek lisesi, uluslararası bir eğitim ödülünde finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dünya genelindeki okullar arasında öne çıktı.
Türkiye'nin yenilenebilir enerji odaklı ilk eğitim kurumu olan Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, uluslararası arenada önemli bir başarı elde etti. Okul, eğitim kuruluşu T4 Education tarafından organize edilen World's Best School Prizes programında finalistler arasına girmeyi başardı.
Dünyanın en iyi okullarının belirlendiği bu prestijli yarışmada finale kalan okul, yenilenebilir enerji teknolojileri alanındaki eğitim modeliyle dikkat çekiyor. Bu gelişme, Türkiye'deki mesleki eğitimin uluslararası düzeydeki görünürlüğünü artırıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Türkiye'nin ilk yenilenebilir enerji lisesi "World's Best School Prizes" finalisti oldu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor'u konuk ediyor. Sezona mağlubiyetle başlayan sarı-lacivertli ekip, bu kritik mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Adalet Bakanlığı bünyesinde kurulan özel birim, geçmiş yıllara ait faili meçhul cinayet dosyalarını yeniden inceleyerek şüphelileri tespit etti. Ankara ve Osmaniye'deki olayların failleri tutuklanarak cezaevine gönderildi.