Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İngiltere, Avustralya ve Kanada, İsrail'in yardım çalışanlarının ölümüyle sonuçlanan saldırıya dair soruşturmayı bitirmesini eleştirdi. Ülkeler, bu kararı utanç verici olarak tanımladı.
İngiltere, Avustralya ve Kanada, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği insani yardım operasyonuna yönelik saldırı hakkındaki soruşturmayı sonlandırmasına karşı çıktı. Dünya Merkez Mutfağı bünyesinde görev yapan 7 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili yürütülen sürecin kapatılması, bu üç ülke tarafından tepkiyle karşılandı.
Söz konusu devletler, İsrail'in aldığı bu kararı utanç verici olarak nitelendirdi. Yardım konvoyuna düzenlenen saldırı sonrası başlatılan incelemenin neticesiz bırakılması uluslararası düzeyde eleştirilere neden oldu.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Batılı 3 ülkeden, İsrail'in yardım konvoyuna saldırılarla ilgili soruşturmayı sonlandırmasına tepki
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Mustafa Varank, Gölcük Tersanesi'nde düzenlenen TEKNOFEST Mavi Vatan etkinliğine katıldı. Türkiye'nin deniz platformlarındaki teknolojik gücü vurgulandı.
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Erzurumspor FK, sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Kazım Karabekir Stadyumu'ndaki mücadele saat 21.30'da başlayacak.