Neler yeni

🎉 Üniversite Şenlikleri ve Bahar Festivalleri Nostaljisi: Nerede O Eski Eğlenceler?

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Eski dönemlerde ODTÜ, İTÜ, Koç veya Akdeniz Üniversitesi gibi kampüslerde günlerce süren, dünyaca ünlü grupların sahne aldığı, kampüslerin devasa panayırlara dönüştüğü o efsane bahar şenlikleri kültürü artık maalesef yok olmaya yüz tuttu.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Bütçe yetersizlikleri, güvenlik gerekçeleri ve kampüs içi etkinliklere getirilen katı kısıtlamalar yüzünden şimdiki şenlikler sadece birkaç lokal grubun çıktığı sönük etkinliklerden ibaret. Öğrenci kampüsün o deşarj ve coşku ruhunu yakalayamıyor.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Yönetimlerin şenlikleri iptal etmesine karşı, öğrenci kulüpleri ortaklaşa hareket ederek kampüs içinde daha düşük bütçeli ama yine de topluluk ruhunu canlı tutacak alternatif kültür-sanat günleri organize edebilir.
• Eski şenliklerin nostaljisine sığınırken, mevcut imkanlar dahilinde kampüs dışındaki büyük gençlik festivallerini arkadaş grubunuzla takip ederek o açığı kapatmaya çalışın.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; kendi üniversitenizde bu yıl bahar şenlikleri düzenlendi mi? Kampüsünüzün sosyal ve eğlence atmosferi şu an ne durumda?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?