Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
2026-2027 eğitim yılı başlarken uzmanlar, çocukların okula uyum sürecini kolaylaştırmak için ailelere önemli uyarılarda bulundu. Ekran kullanımı ve doğru ebeveyn tutumunun kritik olduğu vurgulandı.
2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte uzmanlar, tatil döneminden okul düzenine geçiş yapan çocuklar için kritik uyarılarda bulundu. Çocukların zihinsel ve psikolojik uyum süreçlerinin sağlıklı ilerlemesi adına ailelere önemli görevler düştüğünü belirten uzmanlar, özellikle ekran kullanımı ve dil gelişimi konularına dikkat çekti.
Ebeveynlerin çocuklarıyla kuracakları iletişimin okul başarısı üzerindeki etkisine değinen uzmanlar, doğru ebeveyn tutumunun uyum sürecini hızlandıracağını ifade etti. Aile içi iletişimin güçlendirilmesi, çocukların yeni döneme daha hazır ve motive girmelerini sağlayacaktır.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Uzmanlardan okula uyum sürecinde "ekran, iletişim ve doğru ebeveyn tutumu" uyarısı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Milli Savunma Bakanlığı, Marmara Denizi ve Kıbrıs açıklarında meydana gelen deniz kazalarına yönelik yürütülen arama kurtarma çalışmalarına dair güncel bilgileri paylaştı. Bakanlık, bölgedeki operasyonların ilgili kurumlarla koordineli şekilde devam ettiğini belirtti.
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi için hazırladığı oyuncu listesi henüz resmiyet kazanmadı. Sarı-kırmızılı ekibin Avrupa serüveni 9 Eylül'deki Sporting maçıyla başlayacak.