- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 20,201
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Gastronomi yazarı Vedat Milor, kendisine yöneltilen reklam karşılığı ödeme alıp hizmet vermediği iddialarını reddetti. Milor, konuyla ilgili yasal yollara başvurduğunu açıkladı.
Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor, hakkında ortaya atılan ciddi iddialara karşı sessizliğini bozdu. Bir dondurma işletmecisi, Milor'a reklam yapması amacıyla 9 bin Euro ödeme yaptığını ancak karşılığında herhangi bir paylaşım yapılmadığını iddia etti. Sosyal medyada ve çeşitli haber mecralarında geniş yer bulan bu suçlamalar üzerine Milor, kişisel hesabından bir açıklama yayımladı.
Milor, kendisine yöneltilen iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve iftira niteliği taşıdığını belirtti. Söz konusu paylaşımların ismini haksız yere kullandığını ifade eden gastronomi yazarı, avukatı aracılığıyla yasal sürecin başlatıldığını duyurdu. Milor, kendisine yönelik bu ithamların hukuki zeminde karşılık bulacağını vurgulayarak, süreçle ilgili resmi adımların atıldığını takipçileriyle paylaştı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Vedat Milor'dan o iddialara açıklama: Yasal süreç başlatıldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Batman'da bir spor salonunda çıkan yangında üç kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada iki işletme sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında üç arkadaş yaşamını yitirdi. Cenazeler düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.