- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 12,909
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Fındıklı'da düzenlenen ViçeFest - Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali başladı. Festivalin ilk gününde çeşitli sanatçılar sahne alırken, edebiyat dünyasından önemli isimler de söyleşilerle yer aldı.
Fındıklı'da bu yıl ViçeFest - Yeşil Altın Gümüş Deniz Festivali coşkusu yaşanıyor. Festivalin ilk gününde Avare grubu, Fındıklı Belediyesi Kadın Korosu ve Serkan Gençdoğan dinleyicilerle buluştu. Etkinlikler kapsamında gazeteci-yazar Doğan Tılıç ve şair Haydar Ergülen, edebiyatseverlerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Ergülen, yeni şiir kitabı "Cömert Gül"ü okuyucuları için imzaladı.
Festivalde ayrıca Mahir Polat ve Ercüment Şahin Çervatoğlu, "Bir Kent Kendini Nasıl Hatırlar?" başlıklı bir söyleşiye katıldı. "Bizum Rize" kitabı üzerine yapılan söyleşide ise Ercüment Şahin Çervatoğlu, Refika Kadıoğlu, Yakup Kepenek ve Serhan Pirpir yer aldı.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Besteci ve piyanist Emin Fındıkoğlu'nun 'Concision' albümünden seçme eserleri ve trompetçi Barış Demirel'in duygusal ilk albümü 'Mutluluklar', plak formatında müzikseverlerle buluştu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yönetmen Bingöl Elmas'ın belgeseline verdiği yapım desteğini faiziyle geri istemesi üzerine 215 sanatçı ve sinemacı ortak bir bildiri yayımladı. Bildiride, politik eleştirinin yetersizlik olarak değerlendirilip değerlendirilmediği sorgulandı.
Vizyona giren Davet filmi evlilik dinamiklerini dramatik bir komediyle işlerken, Ruhlar Bölgesi: Aramızdalar izleyiciyi karanlık bir korku yolculuğuna çıkarıyor.