Neler yeni

Vincent Aboubakar Bodrum FK'ya imza attı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
13efc79e119b8a9c39b43884117f07dccad081c33310368f2487fe10f63681aa.webp

Bodrum FK, Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Taner Ankara, iki yeni transferin daha yolda olduğunu duyurdu.

Bodrum FK, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Bodrum İlçe Stadı'nda düzenlenen törene kulüp yönetimi, taraftarlar ve yerel temsilciler yoğun ilgi gösterdi. İmza töreninde taraftarların sevgi gösterileriyle karşılanan Aboubakar, Bodrum'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İmza töreninde konuşan Vincent Aboubakar, Bodrum FK Başkanı Taner Ankara ile yaptığı görüşmelerin karar sürecinde etkili olduğunu belirtti. Kulüpteki aile ortamının ve sunulan vizyonun kendisini motive ettiğini ifade eden tecrübeli oyuncu, "Buraya tarih yazmak için geldim" diyerek hedeflerini paylaştı. Süper Lig hedefine ulaşmak için takım olarak hareket edeceklerini vurgulayan Aboubakar, fiziksel olarak hazır olduğunu ve kısa süre içinde takımla çalışmalara başlayacağını belirtti.

Törende açıklamalarda bulunan Bodrum FK Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, Aboubakar'ın transfer sürecindeki fedakarlığına dikkat çekti. Oyuncunun yurt dışından gelen daha yüksek tekliflere rağmen Bodrum FK'yı tercih ettiğini belirten Ankara, transfer çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Başkan Ankara, "Sıra stoperlerde, iki tane daha geliyor" diyerek pazartesi gününe kadar iki yeni milli oyuncunun daha kadroya dahil edileceğini duyurdu. Takımı bir kolej havasında oluşturmayı hedeflediklerini belirten Ankara, yeni transferlerin maddi beklentilerden ziyade kulüp sevdasıyla hareket ettiğini sözlerine ekledi.

Törenin sonunda taraftarların hediyelerini kabul eden Aboubakar, imza sonrası taraftarlarla birlikte gelenekselleşen 3'lü tezahüratını gerçekleştirdi. Bodrum FK camiası, yeni transferin takıma katılmasıyla birlikte Süper Lig yolunda önemli bir adım attıklarına inanıyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna kattığı Sofyan Amrabat ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp, oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?