- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,669
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde düğün çıkışı kuzenler arasında çıkan kavgada ağır yaralanan öğretmen Mustafa Yahsan yaşamını yitirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir düğün salonunda başlayan tartışma, trajik bir sonla noktalandı. Edinilen bilgilere göre, düğün çıkışında kuzenler Mustafa Yahsan ve M.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Çevredekilerin müdahalesiyle yatıştırılan gerginlik, kısa süre sonra Hürriyet Mahallesi'nde bulunan evlerinin önünde yeniden alevlendi.
Taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya tarafların yakınları da dahil oldu. Çıkan arbede sırasında başına darbe alan 32 yaşındaki sınıf öğretmeni Mustafa Yahsan ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yahsan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ceylanpınar ilçesindeki Cengiz Topel İlkokulu'nda görev yaptığı öğrenilen öğretmenin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.
Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kavgada yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan M.Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Yaşanan bu üzücü olay, bölgede büyük bir üzüntüye neden oldu.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Düğün çıkışı korkunç kavga! Öğretmen hayatını kaybetti!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da katıldığı Uluslararası Adalet Zirvesi'nde küresel sistemin işleyişini eleştirdi. Mevcut uluslararası kurumların adaleti sağlamada yetersiz kaldığını vurguladı.