Volkswagen ve Rafael askeri üretim için masada

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
8b7582fe98c831a6c3b2cf489aaec63d04800322738fc98d3b70a046f22502f1.webp

Alman otomotiv devi Volkswagen, İsrailli savunma şirketi Rafael ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor. Tarafların Osnabrück fabrikasında askeri teçhizat üretimi için anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen AG, savunma sanayisi alanında faaliyet gösteren İsrailli Rafael Advanced Defense Systems ile stratejik bir iş birliğine hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre taraflar, Volkswagen'in Osnabrück şehrinde bulunan fabrikasında askeri teçhizat üretimi gerçekleştirmek üzere anlaşmaya oldukça yakın bir noktada bulunuyor.

Söz konusu ortaklık girişimi, otomotiv devinin üretim tesislerini savunma sanayisi ihtiyaçlarına yönelik kullanma potansiyelini ortaya koyuyor. Görüşmelerin detayları henüz netleşmese de tarafların nihai bir mutabakata varması bekleniyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Volkswagen ve İsrailli Rafael'in Osnabrück fabrikası için anlaşmaya yakın olduğu bildirildi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi için Bişkek'te buluşacak. İkili görüşmede bölgesel krizler ve Ukrayna'daki durum masaya yatırılacak.

Sana Havalimanı'na düzenlenen saldırı sonrası Husiler ve Suudi Arabistan arasındaki çatışmalar şiddetlendi. Taraflar karşılıklı askeri hamlelerle bölgedeki tansiyonu yükseltiyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?