Neler yeni

🇺🇸 Work and Travel (WAT) Deneyimleri: Amerika'da Öğrenci Olarak Çalışmak

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
egitim.png

Üniversite Yıllarında Hem Dolar Kazanıp Hem De Amerika'yı Gezmenin Maliyet Ve İş Türleri Analizi

Üniversite öğrencilerinin yaz tatillerini hayatları boyunca unutamayacakları bir maceraya dönüştüren, Amerika'da yasal olarak 3 ay çalışıp ardından 1 ay boyunca eyaletleri gezmelerini sağlayan muazzam bir kültürel değişim programıdır: Work and Travel.

🍔 J-1 Vizesi, Amerika Şantiye Ve Eğlence Parkı İşleri Gerçekleri

Maliyet Ve Şirket Seçimi: Programa kayıt, vize ücretleri ve uçak biletleri derken başlangıçta ciddi bir dolar bütçesi (danışmanlık şirketi parası) ödemek gerekir; ancak Amerika'da saatlik 15-20 dolar arası kazanarak bu maliyeti ilk 1.5 ayda amorti edebilirsiniz.
İş Türleri (Amelikadan Eğlenceye): Genellikle eğlence parklarında operatörlük, otellerde housekeeperlık veya fast-food zincirlerinde garsonluk/kasiyerlik gibi ağır fiziksel işler yapılır. İngilizce seviyeniz ne kadar yüksekse, bahşişi bol olan ön plan işleri (Lifeguard/Server) kapma şansınız o kadar artar.

❓ Üniversite Yıllarında Work and Travel (WAT) Programına Katılan Veya Gitmeyi Düşünen Var Mı? Deneyimleriniz Neler?

Yurtdışında İngilizce kullanmak kadar, doğru çalışma yöntemini seçmek de önemli. Yabancı dil öğrenme yöntemleri konusunda kullanıcı deneyimlerini burada paylaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?