Eskişehir'den havalanan bir F-16 eğitim uçağı Yalova'da düştü. Pilotun sağ kurtulduğu kazaya dair yeni görüntüler paylaşıldı.
Eskişehir 1. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan eğitim amacıyla havalanan bir F-16 savaş uçağı, henüz belirlenemeyen bir nedenle Yalova sınırları içerisinde kaza kırıma uğradı. Bölgeye sevk edilen kurtarma ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelerde, pilotun uçak düşmeden önce fırlatma koltuğunu kullanarak atladığı ve kazadan sağ kurtulduğu belirlendi.
Olayın ardından bölgeden yeni görüntüler kamuoyuna yansıdı. Bir araç içerisinden kaydedilen görüntülerde, uçağın alçak irtifada seyrettiği ve yere düşen parçaların çevrede yangın başlattığı net bir şekilde görülüyor. Kazanın kesin nedenine ilişkin başlatılan teknik inceleme süreci devam ederken, bölgedeki güvenlik önlemleri de sürdürülüyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılının ilk altı ayında 2,9 milyon çiftçiye 106 milyar lirayı aşkın tarımsal destek ödemesi gerçekleştirdi. Desteklerin büyük bölümü bitkisel ve hayvansal üretim alanlarına yönlendirildi.
CNN Türk, 13 Ağustos 2026 Perşembe günü saat 11.30'da son dakika gelişmelerini içeren bülteni yayınladı.
Mercedes-Benz, Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği elektrikli GLC 200 AMG modelini 5.720.000 TL fiyat etiketiyle satışa sundu. Yüksek menzil ve hızlı şarj özellikleriyle dikkat çeken araç, ileri dijital teknolojilerle donatıldı.