Neler yeni

📉 Yanlış Şirket Kültüründe Sıkışıp Kalma Sendromu ve Çıkış Stratejisi

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Maaşı harikadır, yan hakları yerindedir ama şirketin içerideki değerleri, yönetim tarzı sizin karakterinizle tamamen çelişiyordur. Her sabah ayaklarınız geri geri giderek işe gitmek, kurumsal bir hapishanede sıkışıp kalmışlık hissi yaratır.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

'Bana ne, parama bakarım' mantığı bir süre sonra tükenmişliğe (burnout) ve ağır depresyona yol açar. Değerlerinizle uyuşmayan bir şirkette geçireceğiniz her ay, profesyonel özgüveninizi ve sektörel heyecanınızı tamamen kemirir.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Sırf mutsuzsunuz diye fevri bir kararla ertesi gün istifayı basıp finansal krize girmeyin; mevcut yerinizde enerjinizi minimumda tutup sessizce istifa (Quiet Quitting) moduna geçerek geceleri yeni iş ilanlarını tarayın.
• Mülakatlara girdiğinizde bu sefer sadece onların sizi seçmesini beklemeyin, şirketin iç kültürünü, mesai saatleri esnekliğini İK'ya dürüstçe sorarak aynı hataya ikinci kez düşmemek için filtreler koyun.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; kurumsal hayatınızda sırf kültürü ve ortamı çok toksik diye yüksek maaşlı bir işi bıraktığınız oldu mu?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?