Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Uzun süredir evli olan Yasemin Ergene ve İzzet Özilhan çifti yollarını ayırdı. Ergene, boşanma kararını kamuoyuyla paylaştı.
Oyunculuk kariyeriyle tanınan Yasemin Ergene, özel hayatına dair önemli bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı. 2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine giren Ergene, 3 Eylül 2025 tarihi itibarıyla eşinden boşandığını açıkladı. Çiftin bu evlilikten Emine ve Ela isminde iki kız çocuğu dünyaya gelmişti.
Almanya doğumlu olan Yasemin Ergene, eğitim hayatını Tekirdağ'da tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerine Koçum Benim dizisiyle adım atan Ergene, özellikle Aşk Oyunu ve Doktorlar dizilerindeki performanslarıyla izleyicilerin hafızasında yer edindi. Doktorlar dizisinde hayat verdiği Ela Altındağ karakteri, oyuncunun kariyerindeki en bilinen rollerden biri oldu.
Oyunculuk serüvenine Çocuğun Var Derdin Var, Ah Be İstanbul ve Babam Adam Olacak gibi yapımlarla devam eden Ergene, 2019 yılında Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Son olarak 2026 yılında Tuzlu Kahve dizisinde Elit İpekli karakterini canlandıran oyuncu, profesyonel çalışmalarının yanı sıra özel hayatındaki bu yeni kararla gündeme geldi. Çiftin boşanma süreci, uzun süreli evliliklerinin ardından kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Yasemin Ergene kimdir, kaç yaşında? Yasemin Ergene hangi dizilerde oynadı?
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Tunceli'de kaybolan Gülistan Doku soruşturmasında tutuklu bulunan eski erkek arkadaşı Zeinal Abarakov, savcılığa ifade verdi. Dört saat süren işlemlerin ardından Abarakov yeniden cezaevine gönderildi.