Neler yeni

Yayladağı’nda 1.400 metrekarelik yeni halk kütüphanesi hizmete açıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
849bcf121dff4da5b417fa681dc6fdabda66cc28e53dc0db6ed09a0cbc52f288.webp

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde 1.400 metrekarelik yeni bir halk kütüphanesi açıldı. Kütüphane, çocuk ve yetişkin bölümleriyle kültür‑eğitim alanına katkı sağlayacak.

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde yeni bir İlçe Halk Kütüphanesi hizmete girdi. 1.400 metrekarelik kapalı alan, farklı yaş gruplarına yönelik bölümler ve bir multimedya sınıfı içeriyor.

Açılış töreninde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ve yerel protokol üyeleri hazır bulundu. Katılımcılar, kütüphanenin hizmet birimleri hakkında bilgi aldı.

Vali Masatlı, deprem öncesi Hatay’da 21 kütüphane olduğunu, şimdi ise bu sayının 24’e çıktığını ve kitap stokunun 294 bin’den 356 bin’e yükseldiğini vurguladı.

Yeni kütüphane, ilçenin eğitim ve kültür altyapısına önemli bir katkı sunacak.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Arzu Öktem, PKK’yı terör örgütü olarak tanımladı ve terörle mücadele ile kalıcı barışın adalet temelli olması gerektiğini vurguladı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?