- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,620
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Yemen Dışişleri Bakanı Afrah ez-Zube, Türkiye ile ikili ilişkileri güçlendirmeyi hedeflediklerini duyurdu. Görüşmelerde özellikle kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi öne çıktı.
Yemen Dışişleri Bakanı Afrah ez-Zube, Türkiye ile olan diplomatik ilişkileri daha ileri bir seviyeye taşımak istediklerini belirtti. Zube, özellikle devlet kurumlarının kapasitesinin artırılması ve halka sunulan temel hizmetlerin iyileştirilmesi süreçlerinde Türkiye ile iş birliğini genişletmeyi hedeflediklerini ifade etti.
İki ülke arasındaki bu stratejik ortaklık arayışı, Yemen'deki kamu altyapısının güçlendirilmesi adına kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. Bakan Zube, Türkiye'nin bu alanlardaki tecrübesinden faydalanmak istediklerini vurguladı.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Yemen Dışişleri Bakanı Zube, Türkiye ile işbirliklerini genişletmeyi hedeflediklerini söyledi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, 51 günlük aranın ardından 1 Ekim'de yeni yasama yılına kapılarını açıyor. Meclis gündeminde yargı paketleri, nafaka düzenlemesi ve çeşitli kanun teklifleri yer alıyor.
Yalova'da hayatını kaybeden sanatçı Güllü'nün ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması 1 Ekim'de görülecek. Sanatçının oğlu Tuğberk Yağız Gülter, adalet arayışı için destek çağrısında bulundu.