Yeni Parti, Trabzon il teşkilatlanma sürecini tamamladı. Mustafa Bak başkanlığındaki kurucu yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Yeni Parti, Trabzon'daki teşkilatlanma çalışmalarında önemli bir aşamayı geride bıraktı. Yapılan resmi açıklamaya göre, partinin Trabzon Kurucu İl Yönetim Kurulu oluşturuldu.
Yeni Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı olarak Mustafa Bak görevlendirildi. Kurucu yönetim kurulu üyeleri, ilk toplantılarını yaparak kendi aralarında görev dağılımını gerçekleştirdi. Trabzon'da siyasi faaliyetlerine hız kazandırmayı hedefleyen yönetim, önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sevilla'daki kiralık döneminin ardından Trabzonspor'a dönen Batista Mendy, takımdan ayrı çalışması beklenirken antrenmanlara katıldı. Oyuncunun Ferencvaros maçı hazırlıklarına dahil olması dikkat çekti.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu kapsamında oynayacağı Ferencvaros mücadelesinin hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki antrenman taktik ağırlıklı geçti.
Trabzonspor altyapısından yetişen savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen, sözleşmesinin sona ermesiyle kulüpsüz kaldı. Deneyimli oyuncunun eski takımı Antalyaspor ile yeniden görüşme halinde olduğu öğrenildi.