Selam canlar, nasılsınız bakalım?
Malum, telefonlar artık elimiz ayağımız, resmen uzvumuz gibi bir şey oldu. Ama bu 'uzuvlar' zamanla yaşlanıyor, batarya nazlanıyor, uygulamalar kasıyor, kamera desen hepten çöp oluyor... E haliyle de gözümüz yeni bir canavara kayıyor. İşte o anda başlıyor asıl dram! Bir yanda o pırıl pırıl, son model, şarjı bitmeyen, çektiği fotoğraflar sanat eseri gibi duran cihaza duyduğumuz o anlamsız aşk, diğer yanda da 'ohooo bu parayla araba alınır be!' diye haykıran iç sesimiz ve eski emektar telefonumuza karşı hissettiğimiz o tuhaf vefasızlık duygusu... Kimler benim gibi? Sanki eski dostu yarı yolda bırakıyormuş gibi bir his, değil mi? Ya da yeni telefonu aldık, açtık kutuyu, 'oh be dünya varmış' dedik ama üç gün sonra 'ulan, eskisi de iş görüyordu be, ne gerek vardı şimdi bu kadar masrafa?' diye hafif bir pişmanlık çöküyor içimize.
Siz bu geçiş sürecini nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar? Yeni bir telefon almaya karar verdiğinizde sizi en çok ne düşündürüyor? Eski telefonunuza veda etmek kolay oluyor mu? Ya da aldıktan sonra o ilk 'iyi ki almışım!' hissi mi ağır basıyor, yoksa 'keşke biraz daha bekleseydim/eskisini kullanmaya devam etseydim' diyenlerden misiniz? Haydi bakalım, tecrübelerinizi, dertlerinizi ve o 'pişmanlık' anlarınızı bekliyorum!