Selam millet, nasılsınız? Valla ben artık internette gezinirken neye gülüp neye üzüleceğimi şaşırmış durumdayım. Özellikle son dönemde bu "influencer" tayfanın viral olmak uğruna girdiği haller beni hayretlere düşürüyor. Yok efendim "toplumsal deney" adı altında insanları çileden çıkaran saçmalıklar mı dersin, yok "challenge" diye akla zarar şeylere mi kalkışırlar, her şey var. Eskiden bir şeyin popüler olması için biraz içerik kalitesi falan beklenirdi, şimdi sırf "ay ne yaptı bu böyle" dedirtmek için garip garip işlere kalkışıyorlar. Gündem olsun da nasıl olursa olsun diyen bir zihniyet mi hakim oldu? Bazen izlerken yerlerine ben utanıyorum, cringe seviyem Everest'e çıkıyor resmen. Bir de bu işler ters gidince hemen "Ben aslında çok iyi niyetliydim, amacım asla kötü örnek olmak değildi" açıklamaları peş peşe geliyor. E hani nerede o özgün içerikler, nerede samimiyet?
Sizin bu konuda düşünceleriniz ne? Sizce bu absürtleşen içeriklerin sonu nereye varır? En çok hangi tip "gündem olma çabası" sizi hem güldürüyor hem de sinir ediyor? Yorumlarda buluşalım, biraz dertleşelim!