Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, yaklaşık 30 yıldır gündemde olan raylı sistem projesinin önemine dikkat çekti. Pulat, projenin güzergahının genişletilmesi gerektiğini belirtti.
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, kentteki raylı sistem projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pulat, yaklaşık 30 yıldır gündemde olan projenin temelinin atılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
Pulat, raylı sistem güzergahının Akçaabat'tan Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar uzatılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, projenin Of'tan Beşikdüzü'ne kadar genişletilerek Trabzon'un gelecek 50 yılını planlaması gerektiğini belirtti. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Pulat, raylı sistem fikrinin ilk kez Refah Partili eski Trabzon Belediye Başkanı Asım Aykan döneminde gündeme geldiğini hatırlattı.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Yeniden Refah Trabzon'dan raylı sistem açıklaması! Trabzon halkı adına teşekkür ediyoruz
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
QUEST Projesi'nin bölgesel eğitim programı Tekirdağ'da düzenlendi. Kamu, yerel yönetim, üniversite ve özel sektör temsilcilerinin katıldığı eğitimde proje döngüsü yönetimi ve hibe programları ele alındı.
Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği, yeni dönem faaliyetlerini duyurdu. Başkan Prof. Dr. Coşkun Erüz, planları paylaşırken, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Türkmen derneğin 19 yıllık birikimini aktardı.