Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
YKS sınavında Türkiye birincisi olan Abdullah Uslu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından ağırlandı. Başkan Ekim, başarılı öğrenciyi tebrik ederek eğitim hayatında başarılar diledi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) Türkiye birincisi olma başarısı gösteren Abdullah Uslu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in konuğu oldu. Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Ekim, Uslu ile bir araya gelerek sınav hazırlık süreci, çalışma disiplini ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Başkan Osman Nuri Ekim, elde edilen başarının arkasında büyük bir emek ve kararlılık olduğunu vurguladı. Uslu'nun başarısının sınava hazırlanan diğer gençler için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Ekim, "Başarısıyla gençlerimize örnek oldu" ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında Uslu'nun sınava hazırlanan öğrencilere yönelik tavsiyelerini de dinleyen Başkan Ekim, belediye olarak eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında gençlere destek vermeye devam edeceklerini yineledi.
Görüşmenin nda, gençlerin hedeflerine ulaşmaları ve kendilerini geliştirmeleri için her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Ekim, Abdullah Uslu'yu, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti. Ziyaret, Başkan Ekim'in başarılı öğrenciye hediye takdim etmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Belediye yönetimi, gençlerin eğitim hayatındaki başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, Uslu'ya üniversite hayatında başarı dileklerini iletti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Başkan Ekim, YKS Türkiye birincisi Abdullah Uslu’yu misafir etti
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Giresun'un Espiye ilçesinde düzenlenen festivalle fındık hasat kültürü kutlandı. Etkinlikte yöresel sanatçılar sahne alarak vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.