Neler yeni

YKS Tercihleri İçin Son Saatler

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
e2dececd0a23bd732bbfe1763861f2e876b26e6dbaba7b141059d430aaea260e.webp

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih işlemlerinin bu gece sona ereceğini hatırlattı. Adayların işlemlerini son dakikaya bırakmadan tamamlamaları istendi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, üniversite adaylarını yakından ilgilendiren tercih süreci hakkında önemli bir hatırlatmada bulundu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında gerçekleştirilen tercih işlemlerinin bugün saat 23.59 itibarıyla tamamlanacağını ifade eden Ersoy, öğrencilerin son kontrollerini titizlikle yapmalarını tavsiye etti.

Adayların tercih onaylama süreçlerini son ana bırakmamaları gerektiğini vurgulayan yetkililer, işlemlerin ÖSYM aday işlemleri uygulaması üzerinden yürütülmesi gerektiğini belirtti. Tercih döneminin tüm öğrenciler için hayırlı olmasını dileyen Ersoy, sistemin kapanış saati öncesinde gerekli adımların atılmasının önemine dikkat çekti. Adayların mağduriyet yaşamaması adına belirtilen süreye kadar işlemlerini bitirmeleri bekleniyor.

2 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

ÖSYM Başkanı Ersoy: YKS tercih işlemleri bugün 23.59 itibarıyla sona erecek, son kontrollerinizi yapmakta fayda var

ÖSYM Başkanı Ersoy'dan YKS adaylarına 'tercih' uyarısı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İnşaat sektöründeki maliyet endeksleri yıllık bazda önemli bir yükseliş kaydetti. Malzeme fiyatlarındaki artış sürerken işçilik endeksinde aylık bazda düşüş gözlendi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?