Neler yeni

🤯 Yöneticinin Telefon Sınırı: Mesai Saatleri Dışında Gelen WhatsApp Mesajları

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Akşam saat 21:00 olmuş, evinizde arkanıza yaslanmışsınız ve aniden yöneticinizden WhatsApp üzerinden 'Bayram Bey, yarına acil şu rapora bakabilir miyiz?' mesajı düşüyor. Dijital çağ, iş ile özel hayat arasındaki o kutsal duvarı tamamen yıktı.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Her mesai dışı mesaja anında cevap vermek, yöneticinizde 'bu adama 24 saat ulaşabilirim' alışkanlığı yaratır ve sınırlarınız tamamen işgal edilir. Sessiz kalmak kabalık gibi görünse de sürekli tetikte yaşamak kronik anksiyete doğurur.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Hayati, şirketi batıracak devasa bir kriz olmadığı sürece mesai saatleri dışındaki e-posta ve WhatsApp bildirimlerinizi sessize alın. Cevap vermeyi sabah mesai başlangıcına (09:00) programlayarak yöneticinize sınırlarınızı kibarca öğretin.
• Eğer kurumsal telefon kullanıyorsanız, akşam saat 18:00 olduğunda o telefonu tamamen kapatıp çekmeceye kilitlemek akıl sağlığınızı korumanın en kesin ve en yasal yoludur.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; yöneticinizden gece yarısı veya hafta sonu gelen acil iş mesajlarına anında cevap verenlerden misiniz? Sınırı nasıl çiziyorsunuz?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?