Neler yeni

⏳ Yurt Dışı İş Görüşmelerinde Saat Farkı (Timezone) Krizleri Ve Takvim Yönetimi

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Amerika Veya Asya Şirketleriyle Mülakat Yaparken Zaman Dilimi Karışıklıklarını Engelleme Taktikleri

Türkiye'deki evinizden küresel global şirketlere (özellikle Amerika/Kanada silikon vadisi firmalarına) başvuru yaptığınızda, mülakat süreçlerindeki en büyük lojistik çile saat farklarıdır (Timezone). İK'nın gönderdiği takvim linkindeki saat karmaşası yüzünden mülakatı kaçırmak veya gece yarısı uykulu mülakata girmek sıkça yaşanan bir krizdir.

📅 Dijital Takvimi Küresel Zaman Dilimlerine Göre Eşitleme Hileleri

Google Calendar İkili Saat Dilimi Özelliği: Takvim ayarlarınıza mutlaka hem Türkiye (GMT+3) hem de hedef şirketin lokasyon saatini (Örn: New York EST veya San Francisco PST) yan yana ekleyin. Gönderilen mülakat davetinin kendi yerel saatinizde tam kaça denk geldiğini kuruşu kuruşuna görün.
Geç Saat Mülakatlarında Dinç Kalma Sırrı: Amerika saatine göre ayarlanan mülakatlar Türkiye saatiyle gece 22:00 veya 23:00'e denk gelebilir. O saatte yorgun ve uykulu bir ses tonuyla mülakata girmemek adına, gün içinde küçük bir şekerleme (power nap) yaparak beyninizi o kritik 1 saat için zirve performansa hazırlayın.

❓ Yurt Dışı Şirketleriyle Mülakat Yaparken Saat Farkı Yüzünden Karışıklık Veya Mağduriyet Yaşayan Oldu Mu?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?