Neler yeni

🇪🇺 Yurt Dışında İlk Aylarda Mavi Yaka İşlerde (Kurye/Garson) Çalışarak Yaşamak

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
egitim.png

Diplomalı Göçmenlerin Dil Öğrenene Veya Kurumsal İş Bulana Kadar Hayatta Kalma Stratejileri

Türkiye'de mühendis, mimar veya bankacı olabilirsiniz; ancak dil puanınız veya sektörel tecrübeniz henüz yetersizse, yurt dışına taşındığınız o ilk köprü döneminde (ilk 6 ay-1 yıl) hayatta kalmak, kiranızı ödemek ve Euro/Dolar bazlı nakit akışı yaratmak adına Uber kuryeliği, garsonluk veya depo işçiliği gibi mavi yaka işlerde çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

🛡️ Unvan Egosunu Yıkıp Hayatta Kalma Disiplini Kazanmak

Egonuzu Havaalanında Bırakın Kesintisi: 'Ben Türkiye'de müdürdüm, burada garsonluk mu yapacağım' egosu göçmenlik hayatınızı ilk aydan bitirir. Yurt dışında alın teriyle yapılan her işe, kuryeliğe bile toplumun ve devletin saygısı sonsuzdur; saatlik asgari ücretinizle krallar gibi geçinebilirsiniz.
Muazzam Bir Canlı Dil Pratik Alanı: Garsonluk veya tezgahtarlık yapmak, tüm gün insanlarla muhatap olmanızı sağladığı için dil kurslarının 6 ayda öğretemeyeceği o pratik sokak konuşma akıcılığını size 2 ayda canlı canlı kazandırır.

❓ Yurt Dışında Kendi Mesleği Dışında Mavi Yaka İşlerde Çalışarak Kariyerine Başlayan Göçmen Dostlarımız Var Mı? Deneyimleriniz Neler?

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?