Neler yeni

🇪🇺 Yurt Dışında İlk Aylarda Mavi Yaka İşlerde (Kurye/Garson) Çalışarak Yaşamak

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Diplomalı Göçmenlerin Dil Öğrenene Veya Kurumsal İş Bulana Kadar Hayatta Kalma Stratejileri

Türkiye'de mühendis, mimar veya bankacı olabilirsiniz; ancak dil puanınız veya sektörel tecrübeniz henüz yetersizse, yurt dışına taşındığınız o ilk köprü döneminde (ilk 6 ay-1 yıl) hayatta kalmak, kiranızı ödemek ve Euro/Dolar bazlı nakit akışı yaratmak adına Uber kuryeliği, garsonluk veya depo işçiliği gibi mavi yaka işlerde çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

🛡️ Unvan Egosunu Yıkıp Hayatta Kalma Disiplini Kazanmak

Egonuzu Havaalanında Bırakın Kesintisi: 'Ben Türkiye'de müdürdüm, burada garsonluk mu yapacağım' egosu göçmenlik hayatınızı ilk aydan bitirir. Yurt dışında alın teriyle yapılan her işe, kuryeliğe bile toplumun ve devletin saygısı sonsuzdur; saatlik asgari ücretinizle krallar gibi geçinebilirsiniz.
Muazzam Bir Canlı Dil Pratik Alanı: Garsonluk veya tezgahtarlık yapmak, tüm gün insanlarla muhatap olmanızı sağladığı için dil kurslarının 6 ayda öğretemeyeceği o pratik sokak konuşma akıcılığını size 2 ayda canlı canlı kazandırır.

❓ Yurt Dışında Kendi Mesleği Dışında Mavi Yaka İşlerde Çalışarak Kariyerine Başlayan Göçmen Dostlarımız Var Mı? Deneyimleriniz Neler?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?