Neler yeni

Zelenski'den Trump'a Sert Yanıt: Vatan Pazarlık Konusu Değil

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
30,748
Tepkime puanı
0
Puanları
0
0041f0c69adef69c61123abe177487aa96615e9e2761fe605a6d5d2fcef6fd2f.webp


Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Donald Trump'ın savaşı bitirme karşılığında Ukrayna'dan taviz istemesine sert tepki gösterdi. Zelenski, vatanlarının pazarlık konusu olmadığını vurgulayarak, bağımsızlıkları için ABD desteği olmadan da mücadele edeceklerini belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın savaşı sonlandırma vaadiyle Ukrayna'dan toprak tavizi istemesine sert bir yanıt verdi. Zelenski, vatanlarının pazarlık konusu olmadığını kesin bir dille ifade etti. Ukrayna lideri, ülkesinin bağımsızlığı ve egemenliği için ABD'nin desteği olmadan da direnişlerini sürdüreceklerini vurguladı.

Zelenski, Trump'ın bu yaklaşımını bir tür ihanet olarak gördüğünü dile getirdi. İddialara göre Trump, Ukrayna'nın bilgisi ve onayı olmadan Rusya ile bir anlaşma zemini arayışına girmişti. Bu gelişmelerin ardından Ukrayna ordusunun, Trump'ın açıklamalarına tepki olarak Rus enerji altyapısına yönelik saldırılar başlattığı öne sürüldü. Rusya'nın Riazan bölgesindeki bir petrol rafinerisinin insansız hava araçlarıyla vurulduğu ve olayda yangın çıktığı bildirildi.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Zelenski’den Trump’a: "Vatanımız pazarlık konusu değildir"

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, seçim kararı sonrası kamu kaynaklarını kullandığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında para cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Halk Partisi ve SALF partileri tarafından yapılan şikayet üzerine açılan soruşturma, Sanchez'in geçmişteki seçim yasası ihlali iddialarını da gündeme getirdi.

İçişleri Bakanlığı'nın Eskişehir merkezli düzenlediği operasyonlarda, 33 ilde yasa dışı bahis ve kumar sitelerine aracılık eden 119 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında banka hesabı ve GSM hattı toplama eylemleri de yer alıyor.
 

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

  • Güncel Gündem & Haberler

  • Teknoloji & Yapay Zeka

  • Bilim, Kültür & Tarih

  • Eğlence, Magazin & Yaşam


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet →
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
⭐
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst