- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 15,234
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kauno Zalgiris Teknik Direktörü Zeljko Sopic, Beşiktaş karşısında 3-0'lık dezavantajla sahaya çıkacaklarını belirterek maçın zorlu geçeceğini vurguladı. Sopic, İstanbul'daki atmosferin oyuncuları için unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade etti.
UEFA Konferans Ligi elemeleri kapsamında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kauno Zalgiris'te teknik direktör Zeljko Sopic, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk maçtan 3-0 mağlup ayrıldıklarını hatırlatan Sopic, rövanş mücadelesinin oldukça zorlu geçeceğinin farkında olduklarını dile getirdi.
Gerçekçi bir yaklaşım sergileyen Sopic, Beşiktaş'ın kadro kalitesinin kendi takımlarından daha yüksek olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş'ı kolayca geçebileceğimizi hayal etmiyoruz" ifadelerini kullandı. Futbolda her türlü sonucun mümkün olduğunu belirten teknik adam, yarınki maçta olumlu bir sonuç alabilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.
İstanbul'daki atmosferin oyuncuları üzerindeki etkisine de değinen Sopic, çoğu oyuncusunun daha önce 40 bin taraftar önünde oynamadığını söyledi. Kendi futbolculuk döneminde Borussia Dortmund formasıyla Galatasaray'a karşı oynadığı maçı hatırlatan Sopic, bu tür atmosferlerin oyuncular için zorlayıcı ancak muhteşem bir deneyim olduğunu ifade etti. Kauno Zalgirisli oyuncuların sahada her şeylerini ortaya koyacaklarından emin olduğunu belirten Sopic, futbolun doğasında yer alan şans faktörünün ve rakibin yapabileceği hataların maçın kaderini değiştirebileceğine dikkat çekti.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Ferencvaros ile karşı karşıya gelecek. İlk maçtan mağlubiyetle ayrılan bordo-mavili ekip, Budapeşte'de tur arayacak.
Kauno Zalgiris Teknik Direktörü Zeljko Sopic, Beşiktaş karşısında 3-0'lık dezavantajla sahaya çıkacaklarını belirtti. Sopic, oyuncularının İstanbul'daki atmosferden büyük tecrübe kazandığını ifade etti.