Neler yeni
SON DAKİKA

Magazin Dünyasının Perde Arkası

Ünlüler, özel haberler, flaş gelişmeler ve konuşulan tüm magazin gündemi tek tıkla.

Hemen Oku →

Zil Çaldı, Maraton Bitti: 20 Milyon Öğrenci İçin Büyük Yaz Tatili Resmen Başladı! 🥳☀️🎒

ADMIN

CEO
Yönetici
Administrator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
Zil Çaldı, Maraton Bitti: 20 Milyon Öğrenci İçin Büyük Yaz Tatili Resmen Başladı! 🥳☀️🎒

Aylar süren dersler, uykusuz sınav sabahları ve ödev koşturmacası nihayet geride kaldı! 📝❌ Türkiye genelinde yaklaşık 20 milyon öğrenci, 26 Haziran Cuma günü karnelerini, takdir ve teşekkür belgelerini alarak hak ettikleri yaz tatiline resmen "merhaba" dedi. 🏄‍♂️ lise, ortaokul ve ilkokul koridorları son ders zilinin ardından sevinç çığlıklarıyla yankılandı! 🕺🎉

Karneler Alındı, Dijital Ekranlar Kilitlendi! 📲💻

Cuma günü sabah saat 09:00 itibarıyla okul bahçelerini dolduran öğrenciler, saat 10:00 ile 11:00 arasında düzenlenen törenlerle karnelerine kavuştu. Notlarını erkenden görmek isteyenlerin yüklenmesiyle e-Okul e-Karne sistemi her yıl olduğu gibi yine dijital bir yoğunluk yaşadı. 👀

Kimi aldığı takdir belgesiyle evine gururla koştu, kimi de "önümüzdeki dönem daha çok çalışırım" diyerek tatilin tadını çıkarma moduna geçti bile! 😉 Her ne olursa olsun, bir yılın yorgunluğunu atmak her öğrencinin hakkı. 🏖️

Yaz Tatili Ne Kadar Sürecek? Okullar Ne Zaman Açılıyor? 🗓️🔍

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) takvimine göre öğrencileri önlerinde upuzun bir dinlenme dönemi bekliyor. İşte tatil planı yapacaklar için o kritik tarihler:

Yaz Tatili Başlangıcı: 26 Haziran 2026 Cuma (Bugün itibarıyla başladı! 🌊)

Yeni Sezon Açılışı: 2026-2027 Eğitim-Öğretim yılı, 14 Eylül 2026 Pazartesi günü çalacak ilk ders ziliyle başlayacak. 🌱

Yani önümüzde dolu dolu geçecek, deniz, kum, güneş ve bolca dinlenme içeren yaklaşık 3 aylık harika bir zaman dilimi var! 🍉🍦

Forum Ailesi Olarak Tüm Öğrencilerimize İyi Tatiller Dileriz! 👋❤️

Sosyal Forum yönetimi ve üyeleri olarak; başta geleceğimiz olan sevgili öğrencilerimizi, onlara yıl boyunca rehberlik eden kıymetli öğretmenlerimizi ve bu heyecana ortak olan tüm velilerimizi tebrik ediyoruz. 🎓👏

Bol bol dinlendiğiniz, kitap okuduğunuz, oyun oynadığınız ve harika anılar biriktirdiğiniz şahane bir yaz tatili geçirmeniz dileğiyle! 😎🎈

💬 Hadi Yorumlarda Buluşalım!

Değerli forum üyeleri; evde durumlar nasıl? Karneler teşekkür mü, takdir mi geldi? Bu yaz için planlarınız neler, tatil rotaları çizildi mi? Yorumlarınızı ve karne emojilerinizi aşağıya bekliyoruz! 👇👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?